onsdag 1. februar 2012

Bli litt bedre kjent med Jannicke.Fortell om deg selv, hvem er du?
Jeg heter Jannicke Solgård-Jensen, er 35 år og bosatt i Drøbak. Gift med Øivind og har to barn; Amélie (6) og Tobias (4).

Jeg er utdannet Grafisk Designer og har 12års fartstid fra det hektiske byrålivet i Tigerstaden. De siste 10 årene hos Design House Lund og Partnere. I 2010 ønsket jeg å gjøre noe med pendlerhverdagen min og ble selvstendig næringsdrivende. Som selvstendig jobbet jeg som freelance Designer og videreutvikler av HAPPY HOME WALL. Jeg fikk blod på tann og begynnte å lage mine egne bilder. I dag er pendlerhverdagen byttet ut med fredelig idyll i fantastiske Drøbak.

Hvordan kom du inn på 'den kreative løpebane'? Som person er jeg nok en ganske stille og rolig - men bak den stille fasaden har jeg hatt et behov for å utrykke meg. Noe som resulterte i mye gøy innen dans, musikk og teater under oppveksten. Når jeg skulle velge utdannelse måtte jeg stikke fingeren godt ned i jorden for å kjenne etter om dette var noe jeg kunne livnære meg på. Konklusjonen ble at jeg skulle satse på Grafisk Design istedet. Det har jeg ikke angret et sekund på - har hatt en utrolig gøy og lærerik reise hittil.

Hva inspirerer deg? Alt mulig, kommer ann på hva oppgaven er. I bildene er det mye fra naturen. Det kan være lyden og duften av bølgene som slår, eller når tåken henger og det gamle eiketreet utenfor soveromsvinduet lager en flott siluette. Rådyrene i hagen som prøver å komme seg gjennom den høye snøen eller fuglene som stopper å kvittre akkurat når du går forbi..snodig...da lurer jeg på hvilke hemligheter de har på lur...

Hva er tanken bak det du lager og hva er viktig for deg når du designer for HAPPY HOME WALL? Tanken er å kose meg med en kreativ prosess som skal resultere i noe fint noen kan ønske seg til veggen.

Velg ut et bilde fra butikken og fortell hvorfor du liker det så godt.

Deer oh deer. Dette bildet er faktisk et resultat av barnas nedsnødde rådyr leker og datteren vår Amélie sine malingstrøk. Så for meg blir dette bildet noe litt ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglisten