tirsdag 1. februar 2011

Trendy bilder

Forrige uke var jeg en tur på interiørmessen i Lillestrøm. Det var en inspirerende dag - så denne sesongen kommer det mye flott i butikkene! Alltid spennende å få med seg det som skjer.

Nysjerrig som jeg er så tuslet jeg bort til scenen for å høre på hva PEJ gruppen hadde å si om de kommende trendene. De spår optimisme og glede for de kommende sesongene. Nå er vi lei gjenbruk og tingene vi vil omgi oss med skal gi oss energi og glede. Noe vi finner i naturen -hørt det før? Vel, denne gangen er det nature EXTREME, og denne trenden vil være sterk i et par år til. Forskjellen fra den "gamle" trenden nature og de"nye" trenden EXTREME er at vi ikke bare skal ta med oss en trestamme inn i stua - nei nå skal vi ha geometriske former og nye materialer. Og det kan være natur fra hele verden. Vi skal også ha flotte trykk med overraskende detaljer. - så fint da tenkte jeg.
Da er vi trendy da : )

Videre fortalte Jacob fra PEJ om de 4 underkatogoriene Paradise, Clounds, Sun og Sea. Trendene han fortalte om ble presentert i 4 forskjellige båser. Så da er jeg ikke snauere en at jeg viser dere disse + motiver fra HAPPY HOME WALL som jeg synes passer til hver trend.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglisten