torsdag 24. mars 2011

Give away hos Pias verden















Vi simpelthen elsker blogger, det er så mange utrolig flinke bloggere! Noen inspirer mens andre får deg til å dra bredt på smilebåndet. Pias verden er en slik blogg. Hver gang jeg er innom der, så får hun meg til å humre. Hun skriver om så mye som man kjenner seg igjen i - og det gjør godt for hjerte og sinn : )

Akkurat nå har hun en give away fra oss. Så stikk innom og smil litt. - og kunne du ha tenkt deg en give away, så sleng deg med der også.

Bilde har vi fått låne av Pia - takk Pia!






Vinneren er nå kåret. Hun heter Anne-Karin. Gratulerer Anne-Karin! Vi sender den søte hjemmeløse kua til sitt nye hjem - og er sikker på at du vil ta godt vare på den.



tirsdag 22. mars 2011

Ny utsikt og vår i sikte!
















Ny vår, nye muligheter og nytt hjem i ny by. Det er mye som skjer rundt den lille familien vår fortiden. Barna har fått barnehageplass i ny barnehage, HAPPY HOME WALL har nytt sjarmerende kontor i Drøbak sentrum, og til helgen skal vi flytte inn i et hus som for oss har den ultimate drømmebeliggenheten. Her skal vi glede oss over dagene som kommer og går og nyte livet.

Bloggen vil nok farges av flyttingen også. Vi har et hus som skal bli et hjem - skal prøve å dele både inspirasjon og resultat underveis ; )

Jannicke

søndag 20. mars 2011

Ukens lansering

Som tidligere nevnt så har vi siden oktober holdt på med en ny HAPPY HOME WALL kolleksjon fra Italia. Denne kolleksjonen skal stilles ut på påskeutstillingen i Stavern og Dispensafrancicorta i Italia. Som en oppvarming til utstillingene vil vi hver uke frem til påske presentere et nytt motiv på bloggen og på Facebook.
- For du skal slippe å vente helt til påske ; )


Ukens motiv heter Beato.














fredag 18. mars 2011

Words of silence for Japan
































Fredag 18.mars deltar også HAPPY HOME WALL  på markeringen av en stille stund for katastrofeofrene i Japan. Gi ditt bidrag til røde kors her



tirsdag 8. mars 2011

Fabbrica di Lucca

Ukens motiv fra vår nye Italia kolleksjon

 

 














Som tidligere nevnt så har vi siden oktober holdt på med en ny HAPPY HOME WALL kolleksjon fra Italia. Denne kolleksjonen skal stilles ut på påskeutstillingen i Stavern og Dispensafrancicorta i Italia. Som en oppvarming til utstillingene vil vi hver uke frem til påske presentere et nytt motiv på bloggen og på Facebook. - For du skal slippe å vente helt til påske ; )


Ukens motiv heter Fabbrica di Lucca. Hva synes du?

 















Blogglisten